Despre mine

Informatii

Crinuta Gologan

Pentru mine, profesia de psiholog este o călătorie continuă a conectării cu oamenii și a împlinirii de sine.

Mă caracterizează spiritul jovial, setea de cunoaștere și căldura sufletească. Cred cu temeinicie în importanța identificării și fructificării resurselor clientului, într-un cadru securizant, bazat pe o alianță terapeutică puternică și comunicare deschisă.

Rolul meu profesional este îndeplinit atunci când omul din fața mea devine cea mai bună versiune a sa.

Misiunea

În lumea de astăzi, sănătatea mintală și consilierea nu mai sunt un lux, ci o nevoie care trebuie îndeplinită pentru a trăi o viață satisfăcătoare.

Înțeleg importanța autocunoașterii și rolul pe care aceasta îl joacă în creșterea și dezvoltarea noastră personală.

Scopul meu este să vă ajut să vă înțelegeți mai bine gândurile, emoțiile și comportamentele, ce înseamnă acestea și în ce mod relaționează ele cu provocările din prezent.

Împreună vom lucra pentru a vă aprofunda conștientizarea și înțelegerea nevoilor, dorințelor și modelelor de relaționare, astfel încat să puteți experimenta o viață autentică și împlinită.

Viziunea

Cred că schimbarea este posibilă pentru toți și sunt dedicată să te ghidez pe tine și pe cei dragi să găsiți soluții la problemele care vă privesc.

Sunt focusată să ofer servicii psihologice care să promoveze cresterea individuală și sănătatea psihologică globală.

Inteleg că fiecare client este unic si influentat de cultura, mediul familial, valorile, credințele și identitatea personală.

Atuurile mele

Pun mare accent pe importanța alianței terapeutice ce se creează într-un mediu securizant și nonjudecativ care ajută la atingerea potențialului maxim.

Sunt în general non-directivă, încurajez creșterea independenței personale și ofer ascultare activă constant.

Sunt aici să vă însoțesc cu empatie și respect pe parcursul călătoriei personale către acceptarea de sine.

Abordez fiecare client cu o minte deschisă și plină de înțelegere. Fiecare persoană se confruntă cu provocări unice și are nevoie să lucreze în propriul său ritm.

Crinuta Gologan Psiholog

Psihoterapia funcționează atâta timp cât ești dispus să afli cine ești, nu cine-ți dorești să fii. Cel mai bun mod de a-ți prezice viitorul este să îl creezi.

Scroll to Top