ADULTI

Psihoterapie de grup

Psihoterapia de grup este o opțiune valoroasă dacă cauți să-ți îmbunătățești sănătatea mentală și să te dezvolți personal într-un mediu de susținere și înțelegere reciprocă. În cadrul terapiei de grup, vei fi încurajat să explorezi și să discuți problemele tale cu alți oameni care se confruntă cu aceleași probleme. Această abordare oferă oportunități valoroase de a învăța din experiențele altora, de a împărtăși cunoștințe și de a obține feedback din partea grupului.

În timpul sesiunilor de terapie de grup, vei învăța să comunicați mai eficient, să îți dezvolți abilitățile de ascultare activă și să înțelegi mai bine nevoile și dorințele celorlalți. Indiferent de problemele cu care te confrunți, te voi ghida spre un tu mai bun, ajutându-te să faci progrese semnificative în viața ta. Haide să lucrăm împreună pentru a te ajuta să îți îmbunătățești starea de bine și să îți atingeți obiectivele tale personale.

Verifică și restul serviciilor pentru Psihoterapie Adulți

Crinuta Gologan Psiholog

Psihoterapia funcționează atâta timp cât ești dispus să afli cine ești, nu cine-ți dorești să fii. Cel mai bun mod de a-ți prezice viitorul este să îl creezi.

Scroll to Top