COPII

Evaluare psihologică

Dacă te îngrijorează sănătatea mentală sau comportamentul copilului tău, o evaluare psihologică este o soluție valoroasă pentru a înțelege mai bine nevoile, problemele și preocupările sale.
În cadrul evaluării vom explora atât comportamentul cât și modul de gândire a copilului tău iar apoi vom dezvolta un plan personalizat pentru a ajuta copilul să-și depășească obstacolele și să se dezvolte în așa fel încât să-și atingă potențialul.

Evaluarea psihologică este deosebit de utilă pentru a identifica probleme de sănătate mintală sau de dezvoltare, cum ar fi tulburările de anxietate, ADHD sau autism.
Cu ajutorul evaluării putem dezvolta o înțelegere mai profundă a copilului tău și a nevoilor sale, ceea ce poate duce la îmbunătățirea relațiilor interpersonale și a bunăstării sale.
Haide să lucrăm împreună pentru a oferi copilului tău sprijinul și îndrumarea necesare pentru a deveni cel mai bun sine al său!

Verifică și restul serviciilor pentru Psihoterapie copii

Crinuta Gologan Psiholog

Psihoterapia funcționează atâta timp cât ești dispus să afli cine ești, nu cine-ți dorești să fii. Cel mai bun mod de a-ți prezice viitorul este să îl creezi.

Scroll to Top