COPII

Terapie comportamentală

Terapia comportamentală poate fi o soluție potrivită pentru copiii care se confruntă cu probleme comportamentale sau emoționale. Această formă de terapie se concentrează pe schimbarea comportamentelor problematice prin intermediul unor tehnici specifice.

În cadrul terapiei comportamentale, vom explora împreună comportamentele copilului tău și vom dezvolta strategii specifice pentru a-l ajuta să-și îmbunătățească comportamentul și să învețe moduri și abilități noi de a trăi o viață mai sănătoasă și bună.

Scopul terapiei comportamentale este de a ajuta copilul să devină mai conștient de propriul comportament și de a dezvolta abilități pentru a face față situațiilor dificile. Împreună, putem ajuta copilul să învețe cum să ia decizii mai bune și să-și îmbunătățească relațiile interpersonale. Haideți să lucrăm împreună pentru a ajuta copilul tău să se dezvolte într-o persoană sigură și echilibrată emoțional.

Verifică și restul serviciilor pentru Psihoterapie copii

Crinuta Gologan Psiholog

Psihoterapia funcționează atâta timp cât ești dispus să afli cine ești, nu cine-ți dorești să fii. Cel mai bun mod de a-ți prezice viitorul este să îl creezi.

Scroll to Top