COPII

Psihoterapie individuală

Pentru copiii care se confruntă cu probleme emoționale sau comportamentale, psihoterapia individuală este o soluția perfectă. Această formă de terapie se concentrează pe nevoile individuale ale copilului tău și poate ajuta la dezvoltarea de strategii și moduri de a face față provocărilor vieții.

În cadrul ședințelor de psihoterapie individuală, copilul tău va avea oportunitatea să exploreze sentimentele și gândurile sale într-un mediu sigur și confidențial. Vom lucra împreună pentru a identifica și a înțelege problemele copilului tău și lucra la un plan personalizat care să ajute la abordarea acestor probleme.

Scopul psihoterapiei individuale este de a ajuta copilul să își dezvolte abilități de viață sănătoase și să își îmbunătățească relațiile interpersonale. Prin intermediul psihoterapiei, copilul tău poate învăța cum să își exprime sentimentele, să ia decizii pozitive și să dezvolte încrederea în sine. Împreună, putem lucra pentru a ajuta copilul tău să se dezvolte într-o persoană sigură, echilibrată emoțional și pregătită pentru provocările vieții. Te invit să începem această călătorie împreună și să îi oferim copilului tău resursele necesare pentru a atinge fericirea și succesul.

Verifică și restul serviciilor pentru Psihoterapie copii

Crinuta Gologan Psiholog

Psihoterapia funcționează atâta timp cât ești dispus să afli cine ești, nu cine-ți dorești să fii. Cel mai bun mod de a-ți prezice viitorul este să îl creezi.

Scroll to Top