ADULTI

Psihoterapie de cuplu

Atunci când vine vorba de terapia cuplurilor, este important să luăm în considerare nevoile și așteptările ambilor parteneri. Fie că sunteți la început de drum și doriți să vă dezvoltați abilitățile de comunicare și înțelegerea reciprocă sau sunteți într-un punct dificil al relației și doriți să găsiți o soluție pentru problemele voastre, terapia de cuplu este o modalitate potrivită de a face față provocărilor. În timpul sesiunilor de terapie, vom atinge atât problemele individuale, cât și cele din relație, pentru a găsi modalități de a vă dezvolta o relație mai sănătoasă și mai fericită.

Cu ajutorul unor abordări speciale, veți învăța să comunicați eficient, să vă dezvoltați abilitățile de ascultare activă și să înțelegeți mai bine nevoile și dorințele partenerului dumneavoastră. Indiferent de problemele pe care le întâmpinați, vă voi ghida într-un mod empatic și sprijinitor, ajutându-vă să faceți progrese semnificative în viața voastră de cuplu. Haide să lucrăm împreună pentru a vă ajuta să obțineți relația pe care o meritați!

Verifică și restul serviciilor pentru Psihoterapie Adulți

Crinuta Gologan Psiholog

Psihoterapia funcționează atâta timp cât ești dispus să afli cine ești, nu cine-ți dorești să fii. Cel mai bun mod de a-ți prezice viitorul este să îl creezi.

Scroll to Top